Tevreden klanten

Frans en Marjet D'hous

20 december 2017

Professioneel, duidelijk en efficiënt. Vriendelijk en klantgericht


Martijn

12 december 2017

Prima geholpen bij de verkoop van mijn woning. Uiteindelijk voor een misschien wat lastige woning toch een goede prijs gekregen.


Silke en Arjen

12 december 2017

Alina en haar team zijn heel helder in de communicatie. Van verkooptekst tot bezichtigingen is alles tot in de puntje goed geregeld, menselijk en zakelijk. De klant is koning en Alina geeft richting. Door haar jarenlange ervaring en vakkennis ook de juiste. Ook gaat ze zeer nauwkeurig om met contracten. Wat wij bijzonder fijn vinden is dat ze zeer goed te bereiken is via de telefoon of app! En altijd vriendelijk en positief, ook bij tegenslagen. We hebben echt [Meer] Alina en haar team zijn heel helder in de communicatie. Van verkooptekst tot bezichtigingen is alles tot in de puntje goed geregeld, menselijk en zakelijk. De klant is koning en Alina geeft richting. Door haar jarenlange ervaring en vakkennis ook de juiste. Ook gaat ze zeer nauwkeurig om met contracten. Wat wij bijzonder fijn vinden is dat ze zeer goed te bereiken is via de telefoon of app! En altijd vriendelijk en positief, ook bij tegenslagen. We hebben echt het gevoel dat we samen ons huis verkochten en zij aan onze zijde staat. We kunnen Alina en de dames van Slim makelaardij van harte aanbevelen, er is geen betere. Minder


Ineke

04 december 2017

Meer dan tevreden over Slim! Makelaardij. Professionele benadering, snelle, ontspannen, enthousiaste, eerlijke en plezierige communicatie, ik zou een volgende keer zeker weer met hen in zee gaan. Huis in paar dagen verkocht.


Hylke Weidema

25 november 2017

Erg tevreden. Tot laat in de avond staan ze klaar. Problemen worden snel en vakkundig opgelost. Zowel voor koop als verkoop erg prettig.


Jacqueline Bakx

21 november 2017

Snel en makkelijk contact, hele prettige samenwerking. Alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd


Alie Zijlstra

13 november 2017

Heel tevreden, fijne professionele begeleiding. Je hebt echt het gevoel dat ze voor jou het beste eruit halen.


Janneke D’hous

31 oktober 2017

Geweldig fijne ondersteuning gehad bij het aankopen van ons nieuwe huis! Bij Slim! werken competente makelaars die goed weten waar ze het over hebben en onderbouwd advies geven. Bezichtigingen, onderhandelingen, op orde maken van benodigde documenten, alles professioneel en goed geregeld, en liet ik dan ook met vol vertrouwen over aan Wendy en haar collega’s. De lijntjes zijn kort, er is altijd iemand beschikbaar om mee te overleggen of je vragen aan te stellen, waardoor de communicatie heel prettig [Meer] Geweldig fijne ondersteuning gehad bij het aankopen van ons nieuwe huis! Bij Slim! werken competente makelaars die goed weten waar ze het over hebben en onderbouwd advies geven. Bezichtigingen, onderhandelingen, op orde maken van benodigde documenten, alles professioneel en goed geregeld, en liet ik dan ook met vol vertrouwen over aan Wendy en haar collega’s. De lijntjes zijn kort, er is altijd iemand beschikbaar om mee te overleggen of je vragen aan te stellen, waardoor de communicatie heel prettig verloopt. Ook niet onbelangrijk: allemaal betrokken en gezellige vrouwen bij deze makelaardij! Minder


Marlieke

25 oktober 2017

Fijn contact met competente mensen. Alles wordt heel snel opgepakt, je merkt dat ze er bovenop zitten. Ook heel fijn dat er een styliste en een goede fotograaf worden ingeschakeld.


Daan

05 september 2017

Prettig contact, vlotte reacties en verstand van zaken.