Hereweg 88,
GRONINGEN

Sfeer, karakter, licht dat zijn de passende kenmerken die dit mooie huis goed omschrijven. Het huis is een fraai monument met elementen uit eind 1800 ... Lees verder »

Vraagprijs:
€ 300.000 kosten koper


Terug

Hereweg 88, GRONINGEN

woningtype
2-onder-1-kapwoning

woonoppervlakte
146 m2

Aantal kamers
5 kamers 3 slaapkamers

Locatie
GRONINGEN

OMSCHRIJVING

Sfeer, karakter, licht dat zijn de passende kenmerken die dit mooie huis goed omschrijven. Het huis is een fraai monument met elementen uit eind 1800 waardoor het huis als een warme deken om je heen voelt. De indeling is wat aangepast en er zijn moderne elementen toegevoegd door de badkamer en het toilet te vernieuwen, maar er zijn ook nog volop mogelijkheden om het helemaal je eigen te maken. De modernisering is smaakvol en met gevoel voor stijl uitgevoerd. Naast de royale leefruimte van 146m² heeft het huis bovendien een fijne stadstuin waar je in de ochtend tot halverwege de middag van het zonnetje kunt genieten en dat alles aan deze straat die regelrecht naar het centrum leidt.

Indeling:
Begane grond: entree/ tochtportaal met authentieke wandtegels, granitovloer en gezandstraalde taatsdeur, toegang tot de kelder van ca. 11m² waar volop ruimte is voor een mooie (wijn) voorraad. De woonkamer is in zijn totaliteit heel royaal met 60m² met in het midden de praktische keuken op een verhoogd gedeelte. Daardoor zijn er een separate eetkamer en woonkamer ontstaan. Desgewenst is dat weer samen te voegen. De ruimte voelt in elk geval heel fijn en licht aan en er ligt een houten vloer. De gaskachel staat in de fraaie schouw. Het hoge plafond geeft het huis een grootsere uitstraling dan je van buiten zou verwachten. De keuken is compleet uitgerust met inbouwapparatuur o.a. combi oven, kookplaat en vaatwasser. De woonkamer aan de tuinzijde heeft eveneens een mooie schouw met een fraaie gaskachel passend bij het huis en perfect voor de koude winteravonden. Vanuit hier openslaande deuren naar de achtertuin. Aansluitend aan de woonkamer een kleine hal met toegang tot het toilet.

Eerste verdieping: via de trap in de woonkamer komen we op de overloop met een klein keukenblokje, wasruimte met plek voor de geiser, eerste slaapkamer van ca. 17 m², moderne en ruime badkamer (2017) met douchehoek, design radiator en dubbele wastafelmeubel. Tweede slaapkamer van ca. 15 m², derde slaapkamer van ca. 17 m².

De achtertuin is knus en beschut en biedt een fijne plek om in de ochtendzon te zitten. Ook is er een berging aanwezig die toegankelijk is vanuit de achtertuin.

* veel ruimte met 146m² en 3 grote slaapkamers,
* gaskachel verwarming,
* dak is geïsoleerd,
* gedeeltelijk dubbel glas
Bijzonderheden
monument

OVER DEZE WONING

Soort woningherenhuis
Type woning2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1890
In aanbouwnee
WoonplaatsGRONINGEN
Status beschikbaarheidVerkocht
Koopprijs€ 300.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Huidig gebruikWoonruimte
Huidige bestemmingWoonruimte
Permanente bewoningja
Recreatiewoningnee
Liggingaan drukke weg
Garagegeen garage
Parkeerfaciliteitenopenbaar parkeren
Inhoud572
Gebruiksoppervlakte woonfunctie146
Gebruiksoppervlakte overige functies11
Perceel oppervlakte124
Externe bergruimte1
Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitengoed
Schuur berging soortvrijstaand steen
Schuur berging totaal aantal1
Verwarminggaskachels
Warmwatergeiser eigendom

WOONLAGEN DETAIL

Aantal kamers2
Woonkamervoormalig en suite
Woonkamer oppervlakte53
Keukenopen keuken, inbouwapparatuur
Keuken lengte286
Keuken breedte423
Keuken oppervlakte12
Verdieping1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers3
Badkamerdouche, dubbele wastafel

FOTO'S

Op de kaart

Refresh to make it work.