24 januari 2020

Het startersjournaal

Ben jij starter op de woningmarkt? En heb je geen idee op welke punten je moet letten bij het kopen van een woning? Het startersjournaal bestaat uit een reeks van afleveringen waarbij er tips worden gegeven over alles wat er komt kijken bij het kopen van

In deze eerste aflevering worden een paar tips gegeven bij het zoeken van een woning. Dit is een inleidende aflevering waarbij vooral de eerste stappen worden benoemd. Want waar begin je nu eigenlijk bij het zoeken van een woning?

Tip 1

Allereerst is het belangrijk om bij het zoeken van een woning Funda goed in de gaten te houden. Een open deur natuurlijk maar verder is het Slim om ook vooral de social media van makelaars te volgen. Vaak wordt hier net 1 of 2 dagen eerder een woning op geplaatst die dan nog niet op Funda staat. Zo ben je goed op de hoogte van het nieuwste aanbod! Ook is het belangrijk om een aankoop makelaar in te zetten. Als makelaar heb je net iets meer extra bronnen. Een aankoopmakelaar houdt precies voor jou in de gaten welke huizen bij jou passen en houd je hiervan op de hoogte!

Tip 2

Zet voor jezelf op een rijtje wat de belangrijkste punten zijn waar een woning aan moet voldoen. Geef dit als zoekopdracht aan je makelaar, zodat je aankoopmakelaar precies weet wat je zoekt. Dan denkt hij/zij ook met je mee en zoeken jullie samen naar je droomhuis!

Tip 3

Als laatste tip: het is natuurlijk belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de locatie. Bekijk of de omgeving goed bij je past, dan pas weet je of jouw droomhuis ook echt bij jou past!

Wil je nog meer tips? Bel ons gerust en wij helpen je bij het vinden van jouw droomhuis!


24 januari 2020
Contact

T 050-3113110
E info@slimmakelaardij.nl

BTW nr. NL854138201B01
KvK nr. 60963077

Volg ons
Langskomen?

Zonnelaan 44, Groningen

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur

Partners

NVM Aankoopmakelaar Groningen