Je woningen verkopen met ons, een slimme keuze!

Slim! Makelaardij uit Groningen is een full- service NVM Makelaarskantoor, met kennis van zaken. 

De afgelopen maanden hebben wij heel veel klanten blij mogen maken de verkoop van hun huis, wil jij ook een blije verkoper worden?

Voor verkoop rekenen wij 1,9 % met een minimum van € 3000,- incl. BTW, dus geen optionele pakketten maar een eerlijk ALL IN tarief zonder verrassingen.


* voor woningen vanaf € 200.000 hanteren wij maatwerk tarieven.


Zomeractie Slim! Makelaardij

VERKOOP

Slim! Makelaardij uit Groningen heeft voor het derde aaneengesloten jaar de titel ''beste woningmakelaar van Groningen'' in ontvangst mogen nemen, iets waar we super trots op zijn!

De mening van onze klanten en deze cijfers laten zien dat we echt een concept hanteren dat denkt vanuit onze opdrachtgevers, maak daarom gebruik van het professionele en klantgerichte verkoop systeem van Slim! Makelaardij.

Slim! Makelaardij is ervan overtuigd dat je woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf en styliste om je woning door een ringetje te halen.  Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van Social Media weten wij als geen ander de aandacht op je woning te vestigen.

Wat doet Slim! Makelaardij dan precies voor mij?,  Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij jouw/jullie persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit van deze Groningse makelaar voorop staan”.

Slim! Makelaardij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verkopen van woning in Groningen, dit is een bewuste keuze om onze tarieven scherp en service optimaal te houden. Minder reistijd = lagere kosten en meer tijd voor onze klanten. 

Wil jij je huis verkopen in Groningen?, maak nu een afspraak met het béste makelaarskantoor van Groningen en ervaar zelf waarom Slim! Makelaardij net iets slimmer is dan de rest.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Zoek je een makelaar die jouw woning het beste in beeld kan brengen en ben je op zoek naar het beste onderhandelresultaat? Maak dan nu een afspraak met de slimme verkoopmakelaars van ons kantoor!

*
*
*

De beste woningmakelaar 2016

Ook in 2016 verkozen tot béste woningmakelaar van de provincie Groningen. Dat is Slim! Makelaardij.