Tijd voor verandering

Je huis in Groningen verkopen – daarvoor zoek je de makelaar die de beste resultaten behaalt, toch?

De makelaars van Slim. Makelaardij kennen Groningen van stadsrand tot stadshart. Bovendien zijn we helder. Geen kleine lettertjes en verborgen kosten. Wel een duidelijke, persoonlijke verkoopstrategie. Dat levert al drie jaar op rij de titel Beste woningmakelaar van Groningen op!

Presentatie om je huis te verkopen

De beste indruk… maak je met de foto’s. De styliste van Slim. Makelaardij bezoekt elk huis samen met de fotograaf, zodat alle ruimtes piekfijn op de foto staan. Inrichtingstips en -tricks voor de bezichtigingen deelt ze daarbij graag met je. De fotopresentatie komt op funda, maar ook op de sociale media van Slim. Makelaardij die 2.000+ belangstellenden bereiken. Video- en fotoadvertenties maken de promotie compleet.

1

Bezichtigingen om je huis te verkopen

Alle aandacht leidt tot telefoontjes en vele aanvragen voor bezichtigingen. Deze plant de makelaar van Slim. Makelaardij kort achter elkaar in. Net zoals de makelaar voor jou als verkoper altijd bereikbaar is, is zij dat ook voor belangstellenden. Een telefoontje, mail of whatsapp: de communicatie verloopt vlot. Ook daardoor is Slim. Makelaardij vaak snel in het behalen van resultaat.

2

Onderhandelingen om je huis te verkopen

In de onderhandelingen met een potentiële koper zet de makelaar van Slim. Makelaardij zich voor jou in voor het allerbeste resultaat. Contracten, akte van levering, de overdracht bij de notaris: dat pakt ze allemaal voor je op. Zo is de verkoop van A tot Z voor jou zo ontspannen mogelijk.

3

Slim een huis verkopen in Groningen.

Slim. Makelaardij hanteert transparante tarieven op basis van de verkoopprijs. Geen verrassingen, dat is Slim. 

* vanaf € 200.000 hanteren we scherpe maatwerk tarieven

Deze mensen gingen je voor...

Contact

T 050-3113110
E info@slimmakelaardij.nl

BTW nr. NL854138201B01
KvK nr. 60963077

Volg ons
Langskomen?

Zonnelaan 44, Groningen

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur

Partners

NVM Aankoopmakelaar Groningen