Tijd voor verandering

Je huis in Groningen verkopen – daarvoor zoek je de makelaar die de beste resultaten behaalt, toch?

De makelaars van Slim. Makelaardij kennen Groningen van stadsrand tot stadshart. Bovendien zijn we helder. Geen kleine lettertjes en optionele pakketten. Wel een duidelijke, persoonlijke verkoopstrategie. Dat levert al drie jaar op rij de titel Beste woningmakelaar van Groningen op!

Presentatie

De beste indruk… maak je met de foto’s. De styliste van Slim. Makelaardij bezoekt elk huis samen met de fotograaf, zodat alle ruimtes piekfijn op de foto staan. Inrichtingstips en -tricks voor de bezichtigingen deelt ze daarbij graag met je. De fotopresentatie komt op funda, maar ook op de sociale media van Slim. Makelaardij die 2.000+ belangstellenden bereiken. Video- en fotoadvertenties maken de promotie compleet.

1

Bezichtigingen

Alle aandacht leidt tot telefoontjes en vele aanvragen voor bezichtigingen. Deze plant de makelaar van Slim. Makelaardij kort achter elkaar in. Net zoals de makelaar voor jou als verkoper altijd bereikbaar is, is zij dat ook voor belangstellenden. Een telefoontje, mail of whatsapp: de communicatie verloopt vlot. Ook daardoor is Slim. Makelaardij vaak snel in het behalen van resultaat.

2

Verkoop

In de onderhandelingen met een potentiële koper zet de makelaar van Slim. Makelaardij zich voor jou in voor het allerbeste resultaat. Contracten, akte van levering, de overdracht bij de notaris: dat pakt ze allemaal voor je op. Zo is de verkoop van A tot Z voor jou zo ontspannen mogelijk.

3

Slim een huis verkopen in Groningen.

Slim. Makelaardij verkoopt jouw huis in Groningen voor het vaste all-in tarief van 1,8 procent van de verkoopprijs, met een minimum van 2.750 euro. 

* vanaf € 200.000 hanteren we scherpe maatwerk tarieven

Deze mensen gingen je voor...

Beoordelingen

Slim heeft aandacht voor jou. Die waardering zien we terug in de cijfers die verkoop-opdrachtgevers geven aan onze makelaardij.

9.2
Een funda gebruiker
2 oktober 2019
9,0
Bekijk alle beoordelingen

Een vraag, opmerking of compliment?

We reageren binnen een dag.

Contact

T 050-3113110
E info@slimmakelaardij.nl

Volg ons
Langskomen?

Zonnelaan 44, Groningen

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur

Partners

NVM Aankoopmakelaar Groningen