27 februari 2020

Het startersjournaal

Ben jij starter op de woningmarkt? En heb je geen idee op welke punten je moet letten bij het kopen van een woning? In het startersjournaal geven wij tips over alles wat er komt kijken bij het kopen van een woning!

In deze aflevering geeft Hypotheekplan ons meer inzicht in wat een hypotheekadviseur voor je kan doen. Als starter op de woningmarkt is het vaak onduidelijk waar je moet beginnen. Hierin geeft hypotheekplan wat meer uitleg.

Allereerst is het goed om voordat je begint met het zoeken van een woning, inzicht te krijgen in wat voor hypotheekvorm je kunt afsluiten en wat voor maandlasten hier aan vast zitten.

Het is afhankelijk van je situatie in wat voor hypotheekvorm je in aanmerking komt. Doordat Hypotheekplan onafhankelijk is van banken en andere hypotheekverstrekkers, krijg je de meest objectieve vergelijking.

Ook is Hypotheekplan goed op de hoogte van de renteontwikkelingen om zo een goed advies te kunnen geven. Daarbij is maatwerk in hypotheken en persoonlijke begeleiding kenmerkend voor Hypotheekplan.

Ben jij benieuwd hoe het nu zit met jouw hypotheek en zou je meer advies willen? Bel Hypotheekplan voor een vrijblijvend gesprek of kijk op Hypotheekplan.nl.


27 februari 2020
Contact

T 050-3113110
E info@slimmakelaardij.nl

BTW nr. NL854138201B01
KvK nr. 60963077

Volg ons
Langskomen?

Zonnelaan 44, Groningen

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur

Partners

NVM Aankoopmakelaar Groningen