16 oktober 2020

Veilig je huis verkopen bij Slim.

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag en het stijgende aantal corona besmettingen, kunnen wij ons goed voorstellen dat in deze gekke tijden het extra spannend is om je huis te verkopen of een huis te bezichtigen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij het verkopen en kopen van een huis. Het is namelijk van belang dat het zo veilig en verantwoord mogelijk verloopt. Daarom hebben wij twee mogelijkheden voor het bezichtigen:

  1. De eerste mogelijkheid is een bezichtiging in de woning zelf. De bezichtigingen worden ingepland maar wel met een beperkt aantal. Ook vragen wij iedereen om afstand te houden, een mondkapje op te doen en desinfectie te gebruiken. Ons advies is ook om handschoenen te dragen.
  2. Ook kun je bij ons vanuit je eigen veilige omgeving bezichtigen, namelijk door middel van een bezichtigingsvideo. Deze video, waarin de makelaar het huis laat zien, sturen wij dan op naar alle geïnteresseerden. Zo kunnen wij toch iedereen een gelijke kans bieden om de woning te zien, maar op de meest veilige manier.

Wil jij ook je huis verkopen en zo veilig mogelijk? Bel ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling en meer informatie over onze werkwijze!

Graag tot ziens, horens en mails !

Alina, Aijmée, José, Michelle en Annabelle (team Slim. )


16 oktober 2020
Contact

T 050-3113110
E info@slimmakelaardij.nl

BTW nr. NL854138201B01
KvK nr. 60963077

Volg ons
Langskomen?

Zonnelaan 44, Groningen

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur

Partners

NVM Aankoopmakelaar Groningen