Kraneweg 69B,
GRONINGEN

Een huis om je thuis te voelen, om verliefd op te worden en je hart volledig aan te verliezen... dat is wat ons gevoel het beste omschrijft bij deze f... Lees verder »

Vraagprijs:
€ 225.000 kosten koper


Terug

Kraneweg 69B, GRONINGEN

woonoppervlakte
91 m2

Aantal kamers
4 kamers 2 slaapkamers

Locatie
GRONINGEN

OMSCHRIJVING

Een huis om je thuis te voelen, om verliefd op te worden en je hart volledig aan te verliezen... dat is wat ons gevoel het beste omschrijft bij deze fraaie bovenwoning aan de Kraneweg. Gebouwd rond begin 1900 en zo heerlijk vol van sfeer en authenticiteit dat het haast te mooi lijkt om waar te zien. Hier wil je dus echt wonen! Met maar liefst 90m² woonoppervlak heb je voldoende leefruimte en dat alles op korte afstand van het centrum van de stad en met het Noorderplantsoen om de hoek. Het huis is stijlvol met haar glas-in-lood details, suitedeuren, hoge plafonds, natuurstenen schouwen, vaste kasten, paneeldeuren etc. wij raken er niet over uitgepraat, dus kom gewoon kijken en zie het voor jezelf :-)

indeling: via de robuuste bordestrap buiten bereik je de entree, vervolgens het tochtportaal met fraaie elementen, lange hal met deuren naar onder andere de riante en lichte woonkamer met prachtige glas in lood ramen, strak gestucte wanden en mooie suitedeuren. De voor- en achterkamer zijn op deze wijze goed van elkaar af te sluiten en bieden veel bergruimte in de vaste kasten. Samen zijn deze ruimtes maar liefst 42m² groot en er licht een stijlvolle, lichte houten vloer. Door de grote raampartijen aan de voorzijde met het kleurrijke glas-in-lood geniet je van bijzonder en veel lichtinval. De mooie natuurstenen schouw in de voorkamer is voorzien van haard op basis van ethanol voor de gezellige avonden. Maar vooral het eetgedeelte dat zo naadloos in contact staat met de open keuken aan de achterzijde biedt een fijne plek om te vertoeven. Hier past een groot formaat tafel en nog heb je volop ruimte over. Ook hier een natuurstenen schouw. De keuken is eigentijds en voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, 5 pits gaskookplaat en een afzuigkap. De ramen in de keuken kunnen helemaal open waardoor je het buiten naar binnen haalt en hier heerlijk op je stoel in het zonnetje kunt genieten.

Verder komen we vanuit de hal bij een ruime bergkast, de moderne badkamer met ligbad/douche, strakke wastafel, designradiator en plek voor de wasmachine. Het toilet is separaat en eveneens gemoderniseerd. De eerste slaapkamer heeft een vaste kast en heeft een oppervlakte van 11 m². Vanuit de eerste slaapkamer kom je in de tweede slaapkamer met een oppervlakte van 8.4 m². Deze beide slaapkamers zijn eenvoudig van elkaar te scheiden met een gangetje, maar juist het open karakter dat er nu is past zo perfect bij de rest van het huis.

* Karakter en modern mooi samengevoegd
* actieve VvE, bijdrage € 45,-/maand (verzekering en onderhoud)
* dak is in 2012 vervangen
* grotendeels voorzien van dubbel glas (uitgezonderd glas-in-lood)
* Je wandelt zo richting het stadscentrum van Groningen
* Noorderplantsoen om de hoek

OVER DEZE WONING

Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1911
In aanbouwnee
Soort appartementbovenwoning
Kwaliteit appartementluxe
Open portieknee
Woonlaag2
Aantal woonlagen1
WoonplaatsGRONINGEN
Status beschikbaarheidVerkocht
Koopprijs€ 225.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Huidig gebruikWoonruimte
Huidige bestemmingWoonruimte
Permanente bewoningja
Recreatiewoningnee
Liggingin centrum
Voorzieningenmechanische ventilatie
Garagegeen garage
Parkeerfaciliteitenbetaald parkeren
Parkeren toelichtingvergunning
Inhoud330
Gebruiksoppervlakte woonfunctie91
Gebruiksoppervlakte overige functies1
Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitengoed
Verwarmingc.v.-ketel
Cv-ketel typeNefit Smartline
Installatie brandstofgas
Installatie eigendom eigendom
Combiketelja
Warmwaterc.v.-ketel

WOONLAAG DETAIL

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Woonkamerwoonkamer, kamer en suite
Woonkamer lengte1000
Woonkamer breedte427
Woonkamer oppervlakte42
Keukenopen keuken, inbouwapparatuur
Keuken lengte190
Keuken breedte310
Keuken oppervlakte6
Badkamerligbad, wastafel
Badkamer lengte190
Badkamer breedte200
Badkamer oppervlakte4

FOTO'S

Op de kaart

Refresh to make it work.